perjantai 29. marraskuuta 2013

25.11.2013 demokerta

Kyseisellä demokerralla  alkulämmittelyssä oli jumppatuokio,näyttelemistä ja sellainen tehtävä,jossa  piti mennä parettain ja sitten pareja vaihdettiin ja valittujen 2 henkilön pitää löytää ketkä,olivat vaihtaneet paikkaa.

Yksi tehtävä oli sellainen,jossa kaikkien piti ryhmänä(ns.pienryhmät)muodostaa jokin kone ja esittää se muille,esimerkiksi pesukone.Esittelyssä oli eri vaiheita(esim.still-kuva ja äänikuva).Oli myös sellainen tehtävä,jossa ryhmässä piti keksiä yhdyssanoja.
Mielestäni harjoitukset olivat mielenkiintoisia ja itselleni ne olivat uusia.Varmaan lapsillekin pystyisi päiväkodissa ohjaamaan  pystyisiä  ainakin osan näistä harjoituksista sovellettuna.


 Pääsimme harjoittelemaan  nukketeatteri esitystä ensimmäisen kerran.Me emme  ehtineet paljon harjoitella,noin yksi läpimeno ja osaa kohtauksista useamman kerran.Synopsikseemme tuli vielä muutoksia.Yhteisen harjoitteluajan löytäminen on osoittautunut hyvin haastavaksi,saimme sovittua yhden ajan ja esitys on jo 9.12.


3 kommenttia:

  1. On harmillista, että emme pääse harjoittelemaan esitystämme enempää, mutta eroaville aikatauluillemme emme valitettavasti voi mitään. Jokaisen pitää kotonaan harjoitella vuorosanojaan ja ohjaaja voi miettiä, mihin erityisesti kiinnittää seuraavalla harjoituskerralla huomiota. Kun aikaa on niin vähän, meidän jokaisen täytyy asennoitua niin, että kyllä me tämä hyvin hoidetaan. Toivotaan, että ensi kerralla kerkeäisimme harjoitella esitystä siten, että sekä ohjaajalla, kertojalla ja nukettajilla on sen jälkeen varma olo tulevasta live-esiintymisestä.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Emmi-Marian kanssa. Ja viime kerralla huomasi hyvin, että vaikka yhteistä harjoitteluaikaa ei ole ollut paljoa, niin kyllä se esitys silti ihan hyvin sujuu. Kunhan vain jokainen saa vielä hieman lisää varmuutta siihen omaan toimimiseen, niin ei meillä mitään hätää ole! :)

    VastaaPoista
  3. Halusin vielä jälkikäteen sanoa tähän yhteyteen, että nyt näin esityksen jälkeen harjoittelua miettiessä oli ihan hyvä, että emme liian tarkasti harjoitelleet näytelmää eikä repliikit menneet joka kerralla täysin samoilla sanoilla. Näytelmään tuli joka kerta jotain uutta ja hyvää, joten suunnitelmat olisivat joka tapauksessa menneet uusiksi. Esitys meni hyvin, vaikka emme kovin tarkasti näytelmää harjoitelleetkaan ja siinä tuli hieman kokemusta myös improvisaatiosta. :)

    VastaaPoista